Ktoś pisał, że po odłączeniu akumulatora zaczęły falować...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rolland
    Classic
    • 2007
    • 22

Zamieszczone przez marcin_kielce
    Aha są jeszcze Dunlopy SP Sport 01 i są one droższe o tych MAXXów, słyszał ktoś coś o nich??
    Zgodnie z katalogiem Goodyear opony Dunlop MAXX są notowane wyżej niż SP Sport 01 i ich cena katalogowa jest wyższa, więc to że w danym rozmiarze akurat MAXX jest tańszy od SP 01 wynika prawdopodobnie z jakiejś promocji. Niestety jeszcze nie wiem jak zachowują się MAXXy natomiast znajomi bardzo sobie chwalą SP 01 i w tym roku kupuje ten model do Foki. Aktualnie jeżdżę Foką na Pirelli P6000 i niestety, ale nie jestem nimi zbyt zachwycony. Na suchym faktycznie jest ok, ale na wodzie tragicznie. Wspomniane wcześniej NCT5 mam na Octavii i zachowują się na mokrym zdecydowanie lepiej.

Pozdrawiam.
    www.tuning.opole.pl
  • czarny108
    Drive
    • 2006
    • 92

...obroty? Dziś miałem dokładnie to samo. Po powtórnym odłączeniu/załączeniu zjawisko zniknęło.... Czy ktoś ma jakiś pomysł?

Pozdrawiam

Komentarz

• -Piotr-
      L&K
      S_OCP Member
      • 2006
      • 1018
      • Octavia III (5E3)
      • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Niżej masz link do tematu;
      O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
      KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
      O III czarna liftback - reaktywacja

Komentarz

• RomanS
        Elegance
        • 2004
        • 804

czarny108, kiedyś o tym pisałem (nie wiem, czy akurat moją wypowiedź masz na myśli), chodziło o o broty biegu jałowego.

W moim przypadku wówczas była to brudna przepustnica. Brudna ma kłopoty z adaptacją samoczynną, czysta powinna załapać sama.
        Być może Twoja jest na "pograniczu". Możesz zdjąć wąż z kolektora ssącego i zajrzeć, to widać czy jest brudna.
        Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI

Komentarz

• czarny108
          Drive
          • 2006
          • 92

tak, tak znalazłem po czasie :-)

dzięki

Komentarz

Pracuję...